Una àmplia representació del Centre de Tecnificació del Bages i el Moianès, judokes d'Esport 7 i del Judo Moià van participar en la 28a edició del prestigiós i tradicional Trofeu Internacional Vila d'Andorra, celebrat al pavelló Joan Alay d'Andorra, amb l'organització del Club Judo Hantei, amb la col·laboració de la Federació Andorrana de Judo. Enguany hi han participat més de 550 judokes de clubs d'Andorra, França, Aragó, Catalunya, el País Basc, les Balears i Madrid, des de la categoria sènior fins a la prebenjamí.

En categoria sènior júnior hi va haver quatre podis, amb Ramon Roca, del Judo Moià (1r); Iker Colchero, d'Esport 7 (2n); Òscar Contreras, d'Esport 7 (3r), i Ruben Mani, d'Esport 7 (3r). En categoria cadet (sub-18), el Centre de Tecnificació del Bages i el Moianès va aconseguir quatre primers llocs, dos segons i quatre tercers. Destacada actuació també en categoria infantil (sub-15), amb tres primeres posicions, dues segones i cinc terceres. En aleví (sub-13), tres primeres places i una segona.

Dissabte se celebrarà a València el Campionat d'Espanya universitari, amb Cristina Juárez (-63 kg) i Enzo Rouja (-73 kg) representant la Universitat de Vic.