09 de maig de 2019
09.05.2019

El Gimnàstic canvia la seva imatge amb un nou escut

La samarreta també tindrà un disseny més modern amb la marca Nike

09.05.2019 | 00:20
El nou escut, al davant, i l'antic, al darrere més difuminat

L'escut del Gimmàstic de Manresa s'ha posat al dia. Des de la seva fundació, el 1947, no s'havia fet cap retoc a la insígnia de l'entitat i ara, la nova junta directiva, encapçalada per Dario Riera, ha posat a votació dels socis el canvi de disseny. En una assemblea extraordinària, es va aprovar el nou emblema, que ha estat grafiat per Greta Riera. Segons el president del Gimnàstic de Manresa, «s'han mantingut els elements principals de l'escut anterior, i un fet important és la incorporació de l'any de fundació. Aquest és un primer pas per a la modernització del club».

En la mateixa trobada d'associats, de les més participades dels darrers anys, a la sala de trofeus del Gimnàstic Parc, l'entitat va donar a conèixer el nou disseny de la samarreta principal i el canvi de marca, ja que Nike reemplaçarà Adidas, que ha servit la roba les darreres temporades. En aquest cas també s'ha buscat un grafia trencadora, ideada entre Alícia Bajona, vicepresidenta del Nàstic, i els servis de disseny de Fútbol Emotion.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

LaLiga

Saps què pots fer en aquest espai tan exclusiu?

Alex Gallar i Pape Diamanka, jugadors de l'Girona FC, van presentar l'Àrea Movistar LaLiga, un espai que uneix la passió pel futbol, ​​l'entreteniment i les noves tecnologies.


L'últim El més llegit