Els dos dies previs a la sisena edició de la Batecs Solidaris seran fonamentals per constatar si la ciutadania s'adhereix de forma entusiasta i massiva al clam per la justícia social de les entitats organitzadores, Ampans i la Fundació del convent de Santa Clara.

Anit, en tancar-se les inscripcions telemàtiques, 500 corredors o caminants ja havien ratificat la seva participació en l'edició d'enguany, ja sigui per encarar el repte del circuit de 10 km o per gaudir del recorregut pla a l'entorn del parc de l'Agulla del de 5 km.

Durant tot el dia d'avui i demà, de 10 a 13.30 hores i de 17 a 20 hores, es poden tramitar les inscripcions presencials a Bravo Running (c/ del Bruc, 39) per només 12 euros. El mateix dia de les curses, el cost de la inscripció serà de 15 euros.

La cursa solidària dominical es complementarà amb el torneig de pàdel que organitza el Club Tennis Manresa, dissabte. L'entitat va informar que la inscripció de palistes s'acostava a la cinquantena. La jornada s'iniciarà amb un esmorzar a les nou del matí. Una hora després, començarà la competició tant en categoria masculina com en femenina i infantil.