L'escorta argentí Nico Richotti va anotar, quan faltaven pocs segons pel final, el triple que va permetre l'Iberostar endur-se la victòria per la mínima de la pista del Cafés Candelas Breogán (84-85). Amb aquest resultat, els illencs augmenten les seves opcions de classificar-se pels play-off de la Lliga Endesa, mentre que els gallecs fan un pas enrere en la lluita per la permanència a la categoria.

En el primer quart els jugadors dirigits per Txus Vidorreta van sortir a per totes i van agafar tretze punts de marge al final del mateix (17-30). En el segon període els locals van igualar i no van permetre que el seu rival s'escapés més en l'electrònic, i es va arribar a la mitja part de l'enfrontament amb un resultat de 41-52.

Tornant dels vestidors els homes de Tito Díaz van ser lleugerament superiors a l'Iberostar i van tancar el tercer quart amb només sis punts de desavantatge (63-69). Per tant, el matx es va haver de decidir en els darrers deu minuts, en els quals el Cafés Candelas, conscient que necessitava el triomf, no es va rendir i es va situar dos punts per sobre gràcies a una cistella de McCallum. Faltaven nou segons, i en aquest temps Richotti va assumir la responsabilitat i va silenciar el pavelló amb un gran triple que decidia la victòria dels canaris. L'equip de Txus Vidorreta té ara setze victòries i manté totes les esperances per poder entrar en els vuit primers llocs.