El Monbus CB Igualada jugarà, a partir del dijous de la setmana vinent, per pujar a la LEB Plata, la tercera competició estatal. Ho farà dins el poliesportiu Doctor Juan Carlos Mateo d'Algesires, que rep dos dels grups de la fase d'ascens; la seu dels altres dos és Ponferrada. El primer de cada grup pujarà i els dos segons faran un partit entre ells per decidir qui va a LEB Plata. En total, sis ascendits.

El CBI forma part del grup 4. En la primera jornada jugarà davant del CAM Enrique Soler de Melilla, a les13 hores. El divendres tindrà de rival el Gandia (10.30 h), i en la jornada de dissabte s'enforntarà al Tizona de Burgos (13). El segon classificat jugarà el partit per pujar diumenge amb l'equip del grup 4 en la mateixa situació. D'amfitrions hi ha l'UDEA Algesires, l'Ardoi de Navarra, el CB Tarragona i el Movistar Estudiantes.

Definit l'estatal cadet

El Catalana Occident Manresa, que es va classificar per disputar l'estatal cadet gràcies al seu tercer lloc al campionat català, també ja coneix els adversaris d'un campionat que tindrà lloc, des del diumenge dia 19, a Huelva.

El primer dia, l'equip manresà jugarà amb la Fundación 5+11 de Vitòria (17.30 h). El dilluns dia 20 hi haurà partit amb el Betis Energía Plus (19.30 h) i l'endemà, amb l'Iveco Valladolid (17.30 h).