El tècnic basc Ibon Navarro es va mostrar molt satisfet en assolir una victòria «en aqauesta pista on el Baxi Manresa hi té una energia que és molt especial. Crec que els meus jugadors han guanyat avui pel caràcter que han demostrat, a l'alçada del que van ser els nostres millors partits a Europa. I això que hem tingut uns percentatges en el llançament terrible, sobretot pel que fa als tirs lliures».

Navarro va tornar al Congost, on va dirigir el Manresa durant dos anys (2015-17), i va declarar sentir «enveja per la gent, pel clima que s'hi viu. Crec que s'ha recuperat la màgia, el factor Congost. Tant de bo ja hi sigui per sempre més, que no es perdi com va passar en les èpoques dolentes».

L'entrenador del MoraBanc va reconèixer la dificultat d'aquest tram final de la lliga en el qual es troba immers del seu equip: «Ara tohom vol guanyar i els partits que jugues són difícils. La victòria ens dona la possibilitat de continuar la lluita pel play-off». Navarro va destacar «la confiança que ens ha donat la nostra defensa, nosaltres no anotàvem cistelles fàcils però el Manresa tampoc. Diagné ens ha demostrat que pot ser sempre un jugador important, amb el seu 35 de valoració».