Núria Mendoza, jugadora de futbol de Monistrol de Montserrat i de 23 anys, s'ha proclamat aquest dissabte a la nit campiona de la Copa de la Reina amb el seu equip, la Reial Societat. L'equip basc ha donat la sorpresa en batre el gran favorit, l'Atlètic de Madrid, campió de la lliga. Les madrilenyes s'han avançat, a la primera part, amb un gol d'Esher als 16 minuts però en el 19 ha empatat Palacios per la Reial. El definitiu 2-1 l'ha aconseguit Nahikari Garcia ja en el segon temps, al minut 60. El partit, disputat a l'estadi Los Cármenes de Granada i davant 17.550 espectadors l'ha presidit la reina d'Espanya, Letícia.

La bagenca Núria Mendoza, un dels puntals defensius de la Reial, ha jugat els 90 minuts i ha contribuït a frenar les escomeses de l'Atlètic, que ha tingut ocasions amb llançaments als pals i cal destacar la gran actuació de la portera Mariasun Quiñones. La resistència de l'equip de Sant Sebastià, que a la lliga havia acabat setè, ha tingut premi i s'ha adjudicat la primera Copa de la Reina de la seva història. Núria Mendoza, que es va formar al futbol base de l'Espanyol, va fitxar el 20 per la Reial Societat on s'ha convertit en una jugadora important.