El Kirolbet Baskonia va patir per mantenir la segona plaça de la Lliga Endesa davant un San Pablo Burgos al qual va superar per 87-79 i que va posar contra les cordes el rival durant tot el partit.

Un parcial de 21-8 en els dar-rers sis minuts del duel va decantar la balança a favor d'un conjunt blaugrana que va perdre Tornike Shengelia abans del descans per un cop al nas, que se suma a les nombroses baixes que arrossegava el conjunt de Velimir Perasovic. Els bascos es van encomanar a la direcció d'un Luca Vildoza que va ser el més valorat del duel, amb 23 crèdits, tot i que va ser el seu compatriota Patricio Garino la veritable ànima del conjunt local.

Per part visitant, Bruno Fitipaldo va marcar el ritme amb encert i Goran Huskic va anotar divuit punts.