El Bayern de Munic no va poder celebrar el títol de lliga, després de d'empatar el seu enfrontament al camp del Leipzig (0-0). El conjunt bavarès, que necessitava guanyar per aconseguir el títol, no va estar encertat i es jugarà la Bundesliga en l'última jornada a casa davant l'Eintracht Frankfurt (20.30 h en horari unificat). El seu principal perseguidor va tenir molts problemes per imposar-se al Dusseldorf (3-2), en un duel que va tenir emoció fins a la darrera jugada.

Els grocs-i-negres sempre van anar amb avantatge en el marcador. En el tram final el Dortmund guanyava per 3-1 i jugava amb un jugador més per l'expulsió de Bodzek. Al minut 95 els visitants van disminuir la diferència i van gaudir de dues ocasions més en el darrer minut. El Dortmund està obligat a guanyar el Mönchengladbach i haurà d'esperar que el Bayern perdi. Els bavaresos en tenen prou amb un empat.