El Manchester City ho té tot de cara per aixecar aquesta tarda el títol de la Premier League. El conjunt entrenat pel santpedorenc Pep Guardiola afronta l'última jornada de la lliga (16 h en horari unificat), amb un punt més d'avantatge respecte del Liverpool, i depèn d'ell mateix, en la visita al camp del ja salvat Brighton.

El tècnic Pep Guardiola té clar el guió que vol: «Seria bo marcar d'hora, hem analitzat el Brighton i serà dificil com a la FA Cup». L'entrenador bagenc veu que «les semifinals de la Champions han sigut increïbles, es molt bo pel futbol anglès», va comentar en referència les remuntades del Tottenham i el Liverpool, i a la classificació del Chelsea i l'Arsenal per a la final de l'Europa League. Pel que fa a l'equip red, que ve d'assolir una remuntada increïble el dimarts davant del Barça a la Lliga de Campions, rebrà la visita a Anfield del Wolves. L'equip entrenat per Jurgen Klopp tan sols li val sumar els tres punts i que el líder no ho faci. El Liverpool tindrà disponible Mohamed Salah, però no Roberto Firmino.

Amb eel Cardiff, el Fulham i el Huddersfield ja descendits i ja repartits el bitllet de la Lliga de Campions per al Chelsea i el de l'Europa League per al Manchester United, l'altra incògnita que faltarà saber serà el quart lloc que dona peu a la Lliga de Campions. El Tottenham té virtualment el bitllet, i l'única opció per a l'Arsenal és guanyar al camp del Burnely i que els spurs perdin i es remonti la diferència negativa de vuit gols.