El Manresa torna a ser segon quan només queden dues jornades per finalitzar la competició al grup 2 de Primera Catalana. Així, els d'Andreu Peralta, i després dels resultats d'aVUI, tenen a les seves mans, com a mínim, la plaça de promoció, però sense descartar el lideratge, tenint en compte que en la darrera jornada es juga un transcendental Andorra-Viladecans (primer contra tercer).

Això és així perquè el Manresa no ha fallat a Sant Carles de la Ràpita i, en canvi, el fins avui líder, el Viladecans, ha sortit escaldat de Gavà en el derbi del Baix Llobregat (3-0). L'Andorra, que ara és el capdavanter no ha tingut un partit fàcil a Borges tot i que finalment s'ha acabat imposant (1-3).

A Sant Carles de la Ràpita, el Manresa s'ha enfrontat a un equip, la Rapitenca, ja descendit. Tot i això, els locals no han donat el braç a tòrcer en cap moment i han lluitat pel triomf. Així, el conjunt tarragoní ha sortit amb força i ha disposat de les primeres ocasions, destacant un xut al travesser al minut 13. L'empenta de la Rapitenca ha anar disminuint a mida que avançaven els minuts. El partit ja s'ha posat de cara al minut 17 quan Noah, al segon pal, ¡ha rematar amb el cap als fons de la xarxa un llançament de cantonada executat per Manel Sala. El propi davanter osonenc ho ha provat de falta al minut 20 però el porter local Josuè ha respòs amb una bona aturada, desviant la pilota a córner. Vuit minuts després, els jugadors manresans han tre amb rapidesa una falta i Solernou s'ha presentat davant el porter local al que no ha pogut superar. Manel Sala ha vist el porter avançat i ha provar de superar-lo amb un llançament llunya però ha ser a temps d'aturar la pilota (min 30). Abans del descans ha estat Joel Priego qui ho ha intentat, però també en el seu cas ha trobat una bona resposta de Josuè.

El segon temps ha començat amb la millor ocasió de la Rapitenca però Pol Busquets ha estat providencial en un u contra u, desviant la rematada a córner. Després d'aquest ensurt, el Manresa ha tornat a tenir el control de la confrontació i ha generat diverses ocasions com les que han tingut Joel Priego, Biel Rodríguez o Noah. Avançat el primer temps, Andreu Peralta ha començat a fer alguns canvis per refrescar l'equip en un dia de molta calor.

Al minut 69, ha arribat la sentència. Solernou ha pujat la banda i ha assistir a David Sánchez aprofitant la seva desmarcada. El davanter manresà ha evitat el seu marcador i ha superat Josuè amb el 0 a 2. En el tram final, amb més canvis, el Manresa ha adormit el partit i ha aconseguir fer passar els minuts sense deixar que la Rapitenca pogués reaccionar.