L'UCAM Múrcia va aconseguir un triomf agònic que és or pur per assolir la permanència a la Lliga Endesa. I és que el 78-76 davant l'Unicaja, que va arribar gràcies a una cistella final de Dino Radoncic, situa els murcians més a prop del seu objectiu. L'ala montenegrí i el base Askia Booker, màxim anotador del duel, amb 25 punts, van ser els millors homes del conjunt dirigit per Sito Alonso.

Els primers catorze minuts del duel van ser molt anivellats, tal com reflectia el marcador aleshores (24-24). Tot seguit, els de Luis Casimiro van clavar un parcial de 0-12, però tot seguit els locals van reaccionar i van arribar al descans amb un 36-38. En la segona meitat els malaguenys van protagonitzar un altre intent d'escapada, però els murcians es van mantenir dins el duel i van rematar al final.