Triomf convincent de l'Igualada a les Comes que permet a l'equip de Mohamed El Yaagoubi situar-se, de forma provisional, a tres punts del primer classificat, el Viladecans (59 punts), i a només un del Manresa (57). En conseqüència, els blaus obliguen a aquests dos equips i al segon, l'Andorra de Gabri (58), a imposar-se avui en els respectius partits per evitar que els igualadins es converteixin en el quart implicat en la lluita per la primera i la segona posició, les que obren les portes de l'ascens a Tercera.

El partit entre el quart i el setè classificat es va caracteritzar pel joc trenat i ofensiu d'ambdues formacions. La primera gran ocasió va correspondre als jugadors d'Agustín Isabel. La defensa blava va cometre penal, però el porter dels anoiencs, Albert Alfonso, va celebrar la seva renovació, anunciada ahir mateix, conjurant el llançament amb una excel·lent doble intervenció.

Una doble ocasió de Carles Simón (minut 20) va ser la rèplica local. Javi Martínez, el porter de l'equip del Garraf, també es va lluir, però no va poder aturar, quatre minuts després, l'encertada rematada de Baraldés (1 a 0).

A la represa, l'expulsió de Sugranyes va propiciar que els blaus impossesin el seu domini i Gerard Llobet va sentenciar el partit amb una gran jugada (mint 68).