L'entrenador del Divina Seguros Joventut, Carles Duran, va parlar, durant la prèvia del partit, de la importància del duel contra el Manresa: «És un enfrontament especial perquè ja estem al final de la lliga regular i ens pot apropar més a estar entre els millors, fet que depèn de nosaltres. L'equip té molta responsabilitat i sabem que juguem davant d'un conjunt que està competint molt bé». Sobre els del Bages, Duran opina que són «un quadre molt compacte que competeix perfectament fora de casa. Si avui els volem derrotar, haurem de fer molt bé les coses durant els 40 minuts, no hi ha cap altra alternativa».

El Joventut jugarà avui a casa per segona vegada consecutiva, i el tècnic verd-i-negre voldria que el bon ambient es repetís davant del Manresa: «L'Olímpic ens està ajudant moltíssim, la gent va venir contra l'UCAM Múrcia i va estar extraordinària. Jo li demanaria a l'afició un altre esforç, necessitem que el pavelló estigui encara més ple, amb molta il·lusió i ambició. Cal recordar que fa temps que no arribem al play-off, i aconseguir la victòria seria una gran notícia».

Marko Todorovic, que va tenir una contusió al genoll en el partit contra l'UCAM, és dubte, però, per a Duran, l'equip es pot sobreposar a qualsevol de les absències que tingui: «Aquesta temporada hem tingut baixes i s'ha vist que estem per sobre de qualsevol home. Si Todorovic ens pot ajudar, millor; però en el cas contrari, estarem capacitats per guanyar. Els nostres creadors són ben capaços de distribuir perquè tenen companys al voltant. El que vull és solidesa defensiva i que el Baxi no estigui còmode».