El Femení Sant Adrià, amb la fruitosenca Núria Checa a les seves files, va caure derrotat davant el València Basket (43-50) en el partit pel tercer i quart lloc del campionat d'Espanya júnior femení, que es va disputar a Avilés. Checa va disputar nou minuts, en els quals no va poder anotar cap punt.

Després d'uns dos primers quarts bastant anivellats, es va arribar a la mitja part de l'enfrontament amb tres punts de marge per a les valencianes (24-27). A la represa, un parcial de 0-13 va ser definitiu i va donar el triomf al València.

L'Estudiantes acaba campió

En la gran final de la competició, el Movistar Estudiantes es va proclamar campió en vèncer el Citylift GEiEG Unigirona, botxí de les adrianenques a les semifinals, per un resultat de 36-48.