Al Reial Madrid li va servir jugar a cop d'inspiració i amb l'enorme poder intimidatori del pivot Walter Tavares per doblegar per 70-85 un Tecnyconta Saragossa que segueix lluitant per entrar a la fase final pel títol de la Lliga Endesa. Amb aquest triomf, els madridistes es mantenen en solitari al capdavant de la Lliga Endesa i tenen com a objectiu assegurar-se el factor pista fins al final, mentre que els aragonesos volen arrodonir la seva excel·lent temporada situant-se entre els vuit millors.

Després de tres minuts d'equilibri, els jugadors dirigits per Pablo Laso van deixar clara la seva superioritat amb un parcial de 0-10 (10-20 al final del primer quart). En el segon període va aparèixer Tavares per liderar el seu equip cap a un avantatge de catorze punts (14-28). Quan el pivot va seure a la banqueta, els locals ho van aprofitar per clavar un 14-6 per tornar a entrar en el partit. Abans del descans va aparèixer Carroll, qui amb vuit punts consecutius va dur el Madrid fins als deu punts de marge a la mitja part (32-42). A la represa, el Tecnyconta no es va rendir i va tancar el tercer quart només dos punts per sota (56-58). En els deu darrers minuts, els visitants van sentenciar amb un parcial de 2-21.