Un gol d'Arturo Vidal en el primer temps i un altre de Djené en pròpia porteria al minut 89, després d'una acció de Messi, van liquidar un exercici sense substància amb el qual el FC Barcelona va acomiadar, davant el Getafe (2-0), la temporada de la lliga a casa, el primer partit després del desastre d'Anfield. Amb aquest resultat, els blaugrana treuen el Getafe de les places d'accés a la Champions.

En el minut 39 Arturo Vidal va obrir el marcador i no va ser fins a darrera hora que els blaugrana van confirmar la victòria amb un Camp Nou que va xiular de nou Coutinho, i també Busquets.

Derrota del Madrid

En la resta de la jornada, destacar la derrota del Reial Madrid per un clar 3-1 a Anoeta malgrat que els blancs es van avançar amb un gol de Brahim. Mikel Merino, Zaldua i Barrenetxea van capgirar. I en el Wanda, l'Atlètic i el Sevilla van fer taules (1-1), amb els gols de Koke i Sarabia. El València és quart en superar l'Alabès (3-1).