Resideix a la Llar Zamenhof de la Fundació Ampans per a disminuits psíquics. Ahir, amb altres quatre companys i Sergi Romero, cap d'equip de la Llar, va atendre els punts d'avituallament habilitats per als corredors i caminants.

Ha contribuir amb el seu treball a aquesta jornada esportiva i solidària.

És una feina que desenvolupo any rere any. M'agrada l'ambient de la prova i ajudar als companys i monitors d'Ampans. En el fons, la recaptació ens ajudarà a millorar les nostres vides. Per exemple, el nostre grup necessita una furgoneta nova per al transport col·lectiu. Entre tots, hem de fer possible la seva adquisició.

Constato un gran compromís i conscienciació.

És així, però l'any vinent m'agradaria contribuir a Batecs Solidaris des d'una altra òptica. Els últims mesos m'he posat en forma i, el 2020, vull ajudar tot i participant en la caminada de 5 km. Córrer o caminar a la prova és quelcom que no he fet mai.

Quines activitats fa a Fundació Ampans quotidianament?

Treballo al Centre Especial ubicat al polígon dels Dolors. Allà, desenvolupem feines ben diverses com per exemple preparar peces per a cotxes, per encàrrec de la Gates, de Balsareny; preparar per a la v enda al públic productes de Plastidecor; empaquetar sabor i suavitzant per una empresa francesa o material per a les Joieries Tous. A partir de la propers setmana hem d'atendre un encàrrec de Fairy i, a partir de demà dilluns (avui per al lector), els nostres caps ens han d'ensenyar com fer aquesta nova tasca.