El Club Bàsquet Artés va cloure la temporada oferint una nova victòria als seus aficionats, en aquesta ocasió en la visita del Granollers, al qual es va imposar per vint-i-dos punts de diferència (83-61) en un duel que era totalment intranscendent per als dos equips. D'aquesta manera, els artesencs finalitzen en la xxx posició del grup 1 de Copa Catalunya, amb un balanç de setze victòries i deu derrotes.

El conjunt visitant, que va arribar al pavelló bagenc amb diverses baixes a la seva plantilla, va aconseguir dominar lleugerament el joc en els deu primers minuts, que van finalitzar amb un punt de marge pel Granollers (19-20), tot i que hi van haver diverses alternatives en el marcador. En el segon període, els jugadors dirigits pel tècnic Jordi Estany van reaccionar de seguida i van arribar a la mitja part de l'enfrontament amb nou punts d'avantatge en l'electrònic (41-32).

Escapada al tercer quart

En la segona meitat els locals van tornar a ser superiors i van poder trencar el matx, assolint una màxima diferència de 24 punts als instants finals del tercer quart (64-40), que es va veure reduïda a divuit al final del període (64-46). En els darrers deu minuts no hi va haver massa història, i Estany va poder donar descans als seus homes més importants i minuts als menys habituals. Tot i això, l'Artés va poder mantenir el marge sense problemes per endur-se el setzè triomf de la temporada.