El Club Bàsquet Navàs va tancar la lliga regular de Primera Catalana amb una derrota a la pista de l'Escolapis de Sarrià barceloní, que es va imposar per quatre punts de diferència (83-79).

El partit enfrontava l'equip més anotador del grup, els locals, contra la millor defensa, la bagenca. En el primer quart, el conjunt dirigit per Isidre Suau no va estar gaire encertat ni en defensa ni en el llançament exterior, i això ho va saber aprofitar el rival per agafar dos punts de marge al final (18-16). En el segon quart, la tònica va ser més o menys la mateixa i es va arribar a la mitja part de l'enfrontament amb tres punts de renda per als barcelonins (39-36).

A la represa, cap dels dos equips va aconseguir obrir forat en el marcador i es va arribar al final del tercer quart amb un ajustat 58-57, que ho deixava tot per decidir en els darrers deu minuts. En aquests ningú va cedir, i es va arribar a l'últim minut amb els visitants per davant en l'electrònic. Tot seguit, però, l'Escolapis va endur-se la victòria gràcies a quatre llançaments de tir lliure anotats per Marcel Ninot.

Ara, el Navàs Viscola té tres setmanes per preparar-se per la final a quatre de la categoria, que es durà a terme el cap de setmana de l'1 i 2 de juny al seu pavelló. Els rivals seran el Diffsalut Almeda, primer del grup 1; el Sant Gervasi, campió del grup 3, i el vencedor del triangular de segons, que s'haurà jugat la setmana anterior.