Va formar l'equip que coia les botifarres a la brasa amb Àngel Gianfrancesco, Enric Nieto, Santi Mangas, Richard Amoako i Ismail Ken Emul. Viu a la Residència Rosa Oriol tot i haver exercit com a mestre a la seva Rwanda natal.

Malgrat la seva difícil situació personal ha decidit col ·laborar amb Batecs Solidaris?

És raonable ser agraït i ajudar a les entitats, persones i institucions que t'ajuden.

Viu a la Residència Rosa Oriol de la Fundació de Santa Clara?

En aquest moments sí, no tenia cap altre alternativa. El meu vincle amb una comunitat religiosa em va dur a Sevilla el 2.016, amb un permís de residència vàlid per tres anys. Les circumstàncies van propiciar que ens separessim i que, aleshores, el fet de no tenir autorització per treballar em tanqués l'accés al món laboral.

I des de Sevilla, com va arribar a la capital del Bages?

Una persona em va recomanar venir a Catalanya i, més comcretament a Manresa, per la facilitat per trobar feina aquí, un fet que a la pràctica no és real.

La seva manera d'expressar-se revela un nivell cultural alt...

Vaig néixer a Kigali, la capital de Rwanda, i vaig estudiar al Kigali Institute of Education (KIE). Després, vaig exercir de professora de secundària durant onze anys.

Què necessita per revertir la seva situació?

Una feina abans del setembre per poder renovar el permís de residència. M'agradaria exercir la meva professió i ensenyar francès, però acceptaria qualsevol treball, de de mosdista fins al servei domèstic o la neteja de locals.