El Sallent i el Sabadell B van saltar damunt del terreny de joc amb la feina feta. Després de la derrota del Matadepera, ambdós equips afrontaven el partit salvats. Durant la primera meitat, cap equip va ser capaç de portar el ritme del joc i ambdós equips van gaudir de múltipes arribades per inaugurar el marcador. L'equip sabadellenc va desfer la igualtat amb un gol a la mitja hora. Merchan va aprofitar un desajust defensiu dins l'àrea petita sallentina per rematar a plaer una gran centrada per fer el 0-1. Abans d'arribar al descans les defenses es van imposar als atacs i cap equip va ser capaç de marcar cap més gols.

A la represa la dinàmica no va canviar i el partit seguia amb una dinàmica en què els equips arribaven amb facilitat a les àrees rivals. Al minut 64, el local Caicedo va posar de nou les taules en el marcador, després d'una magistral falta directa. Amb l'empat, qualsevol dels dos equips va tenir ocasions per endur-se els tres punts, però finalment el marcador ja no es va moure més. En la propera jornada de la competició el Sallent podria ser el jutge de l'ascens, ja que rebrà la visita al seu camp del Vic Riuprimer, equip que va segon i es troba en posicions de promoció.