El Sedis Hidrology-Piros Seguretat es va endur una nova victòria a la seva pista, aquesta vegada en la visita del Club Natació Tàrrega, al qual es va imposar per dos punts de diferència (74-72) en un matx que es va haver de resoldre després d'una pròrroga. Amb aquest resultat, el conjunt de la Seu d'Urgell disputarà la promoció de permanència a Primera Catalana amb el factor pista a favor.

En el primer quart, els jugadors visitants van sortir amb més força i van obtenir fins a dotze punts de marge (13-25). En el segon període, els locals van saber reaccionar i van dsiminuir les diferències per arribar a la mitja part de l'enfrontament amb un resultat de 33-40. En la segona meitat, el Sedis va igualar del tot el duel i va aconseguir forçar la pròrroga gràcies a dos tirs lliures anotats per Oriol Lara. En un temps extra de baixa anotació, una cistella de Seguín va donar el triomf als locals.