El garrotxí Adrià Moreno (AVC Aix en Provence) és el nou campió de Catalunya de ciclisme en ruta, gràcies a la seva victòria al Gran Premi d'Òdena, i relleva qui va obtenir el títol en l'edició del 2018, el fruitosenc Guillem Muñoz, que el va aconseguir al Trofeu Abelard Trenzano, a Sant Pere de Ribes.

La 70a edició del GP d'Òdena, prova emblemàtica del calendari elit i sub-23 català, organitzada per la Unió Ciclista Igualadina i que enguany era el marc elegit per als campionats catalans, va tenir una participació de 185 ciclistes. Pel que fa als equips participants, n'hi va haver de catalans, estatals i francesos. Adrià Moreno va entrar en solitari a la meta després de deixar enrere en el darrer ascens, a l'alt de Rubió, Gerard Armillas, del Team Compak, que va arribar mig minut després. Guillem Muñoz ho va fer a 7 minuts, amb un grup de corredors, i en la 73a posició de la general.