El patinador Pere Marsinyach va obtenir un destacat podi a la Copa Alemanya, disputada a Friburg. La competició acull més de vint països d'arreu del món, i el patinador del Foment Cardoní va aconseguir el subcampionat en la categoria sènior. Tot i que va assolir la primera posició en el programa curt, en superar el campió del món Luca Lucaroni, diverses errades en el programa llarg li van impedir poder optar per la medalla d'or i es va haver de conformar amb el subcampionat.

Així, Marsinyach no va poder revalidar el campionat que va aconseguir la temporada passada, quan va dur a terme un gran actuació en el programa llarg. El patinador cardoní ja va ser també subcampió del món en la prova disputada l'any passat al Vendéespace de Mouilleron-le-Capfif, al districte de La Roche-sur-Yon (França). Marsinyach va ser el primer patinador espanyol de tota la història en aconseguir un subcampionat del món en la disciplina lliure El patinador del Foment Cardoní es va mostrar «feliç» en les seves xarxes socials i va assegurar que «això no ha fet res més que començar».

Biel Jané també va pujar al podi

Un altre patinador del Foment Cardoní va obtenir un podi en la Copa Alemanya, en aquest cas a la categoria juvenil. Biel Jané va aconseguir la tercera posició després d'una bona execució en el programa curt, que li va servir per començar la competició en segona posició, al davant del subcampió d'Europa, l'italià Edoardo Parasi, però finalment el cardoní va quedar en tercera posició. Jané, que l'any passat encara era de categoria cadet, també va aconseguir la tercera posició.

D'altra banda, la parella infantil del Foment Cardoní formada per la guardiolenca Bruna Talaverón i el cardoní Lluc Jané va obtenir la tercera plaça en el Campionat d'Espanya de patinatge de la seva categoria. Talaverón i Jané van disputar un excel·lent estatal després de ser els segons millors en el programa curt, en superar els campions d'Espanya actuals. La bona actuació en el programa llarg els va permetre pujar al podi i obtenir una medalla de bronze, que els permetrà optar a la Copa d'Europa que es celebrarà a Itàlia després de l'estiu, entre el 23 i el 28 de setembre. Llorenç Álvarez, patinador egarenc, va obtenir la quarta posició en l'absolut.