La selecció catalana de beisbol en la categoria sub-15, amb el manresà Jan Massana a les seves files, va aconseguir guanyar el Campionat d'Espanya, jugat entre Viladecans i Gavà.

El conjunt català, format per diversos jugadors que van participar a les World Series Little League a Williamsport l'estiu passat, va vèncer en tots els partits, en derrotar la selecció de Madrid per 13 a 4 i Navarra per 6 a 5, amb un espectacular home run d'Elvinyer López al camp de Can Torelló (Gavà). Així, els catalans van avançar cap a les semifinals com a primers de grup davant el País Valencià, i Catalunya va vèncer per 18 a 6.

L'equip dirigit per Marc Carrillo i els ajudants Alberto Magallón i Pepe Romero van disputar la final amb el combinat de Navarra, que venia de vèncer a Aragó per 14 a 2 a les semifinals. Però, en aquest partit, el millor llançador del campionat, Junior Bonilla, va ser l'obridor de Catalunya, en llençar 5 innings, només va permetre una carrera i va aconseguir 11 strikeouts. El combinat català va aconseguir anotar curses en el 1r i el 4t inning i així avançar-se en el marcador i aconseguir la victòria. Catalunya sub-13 també va aconseguir el títol estatal.