La selecció catalana de beisbol en la categoria sub-15, amb el manresà Jan Massana a les seves files va aconseguir guanyar el Campionat d'Espanya, jugat a Gavà.

El conjunt català, format per diversos jugadors que van participar a les World Series Little League a Williamsport el passat estiu, va vèncer en tots els seus partits, derrotant a la selecció de Madrid per 13 a 4, i 6 a 5 a Navarra, amb un espectacular homerun d'Elvinyer López al camp de Can Torelló (Gavà). Així, els catalans van avançar a les semifinals com a primers de grup davant la Comunitat Valenciana, on Catalunya va vèncer per 18 a 6.

L'equip dirigit per Marc Carrillo i els ajudants Alberto Magallón i Pepe Romero, van disputar la final amb el combinat de Navarra, que venia de vèncer a Aragó per 14 a 2 a les semifinals. Però en aquest partit, el millor llançador del Campionat, Junior Bonilla va ser l'obridor de Catalunya, on va llançar 5 innings i només va permetre una carrera i va aconseguir 11 strikeouts. El combinat català va aconseguir anotar carreres en el 1r i 4t inning i així avançar-se al marcador i aconseguir la victòria.

Catalunya sub-13 també va aconseguir el títol estatal