Jordí Martí és l'entrenador principal del Monbus Igualada, que buscarà fer un bon paper des d'avui a la fase final d'Algesires.

Com arriba l'equip a la fase final d'Algesires, amb quins objectius?

L'equip hi arriba molt bé. Hem hagut de competir al límit els dar-rers partits i això ens fa arribar a punt i adaptats a situacions de pressió competitiva. L'objectiu és guanyar els tres partits, i gaudir de l'experiència de les fases d'ascens.

Aquest migdia debuteu davant l'Enrique Soler de Melilla, el primer classificat del grup D. Quines seran les claus per intentar sumar la primera victòria?

Penso que és clau entrar bé en el partit i que tothom en prengui part de seguida. Nosaltres som un equip coral i la participació i efectivitat de tots ens fa més perillosos. Som un equip que no depèn d'un jugador. Ells depenen més d'alguna individualitat.

Demà al matí el vostre oponent serà el Gandia, campió del grup E. Quins són els seus punts forts? I els febles?

El Gandia és un equip experimentat amb diversos jugadors forans com poden ser el veterà americà nacionalitzat espanyol Shay Miller, de 45 anys, el nigerià Kanu Uchenna, el nigerià Michael Nwelue i el nacionalitzat Alan Kleinjan. Destaquen per la seva força en el joc interior.

Finalment, tancareu el grup contra el Tizona, tercer del grup A. És el rival més dèbil?

Al contrari, són un equip molt compacte on destaca l'aler pivot Julio de Assis per la seva potència física i llançament exterior.

En cas d'assolir l'ascens, la directiva estaria preparada per fer front a les exigències de la LEB Plata?

Aquesta pregunta no em cor-respon respondre-la a mi. La meva responsabilitat és dur l'equip com més amunt millor. En tot cas, sé que sempre han fet el màxim per intentar ajudar l'equip i al club.