L'equip sènior A femení de la secció de voleibol de l'ASFE de Sant Fruitós ha aconseguit l'ascens a Primera Catalana. Integrada per Gina Pintó, Noèlia Falla, Raquel Català, Xènia Catot, Gemma Vilanova, Íngrid Perarnau, Maria Pla, Janis Pintó, Mònica Guiteras i Queralt Sardans, amb Ivan Pozo d'entrenador, la formació bagenca va aconseguir la nova categoria de forma matemàtica tot i perdre el cap de setmana per 2 a 3 amb el Lleida.

Amb aquest darrer resultat, l'ASFE Sant Fruitós va aconseguir el punt necessari per assolir la tercera plaça de les quatre que accedeixen a Primera Catalana. D'aquesta forma, les bagenques han superat tots els objectius plantejats a inici de temporada, ja que es tractava d'un equip que acabava d'ascendir de Tercera i sense pràcticament reforçar-se. El repte marcat era la permanència.

Però la lliga avançava i els resultats acompanyaven les noies de l'ASFE. El mes de gener van aconseguir l'última plaça per jugar la lliga d'ascens. Les fruitosenques van seguir una línia ascendent i van portar al límit el seu fort, la defensa. Aquest ha estat el camí d'un conjunt que amb la tercera posició accedeix per jugar la propera temporada a Primera Catalana.