Fidel a la cita anual, Sallent celebrarà divendres la Nit de l'Esportista, una celebració que compleix la seva 32a edició.

Tindrà lloc al pavelló d'esports de Sallent a partir de 2/4 de 9 del vespre, amb el tradicional sopar i l'entrega de premis als millors esportistes locals de les diferents categories i als millors de cadascuna de les entitats esportives sallentines. El lliurament de guardons anirà combinat amb actuacions de hip-hop a càrrec dels grups de l'ASCF Sweet's i Diam's, i de l'Escola de Dansa Julieta Soler, Akira i La Colla. L'ASCF també farà una exhibició de fit-dance. Com a cloenda de la festa hi haurà una exhibició de trapezi a càrrec d'Anna Plotnikova, del Circ Pistolet.

Paral·lelament a la celebració pròpiament dita de la Nit de l'Esportista, el Consell Municipal d'Esports, conjuntament amb les entitats esportives de Sallent, han confeccionat una acurat programa d'activitats complementàries, que s'allargarà fins el dia 20 de juliol. Destaca una marató solidària de zumba, el dia 18 de maig al pavelló; la Diferent Games Festival, els dies 18 i 19 de maig al Parc Pere Sallés; el Torneig Enramades de futbol en categoria infantil, el 15 de juny; el 3x3 de bàsquet al pavelló, el dia 6 de juliol; el tradicional torneig de futbol sala, del 13 de juny al 12 de juliol; el campus de futbol de Ruben Navarro, del 25 de juny al 5 de juliol; les 24 hores de futbol sala, els dies 13 i 14 de juliol, o la tercera Aves Guarrincama Extrem, el dia 20 de juliol darrere les pistes de tennis.