El jove pilot Pau Alsina va gua-nyar la primera prova de la Copa Rodi disputada al circuit lleidatà de Rufea. El sallentí va aconseguir el quart millor temps a la general i el segon en la seva categoria en els entrenaments, barrejat amb les motos de 65 cc i les de 85 cc. En la primera cursa va sortir segon, darrere d'una 85 i hi va haver una caiguda que la va poder esquivar. Tanmateix, dues voltes més tard van treure les motos accidentades del mig del circuit i llavors va trepitjar l'oli que havien deixat aquestes motos i va caure. Tot i això es va poder aixecar ràpidament i va aconseguir una segona posició. En la segona cursa també va sortir segon, dar-rere d'una 85 i, finalment, la va aconseguir superar. Amb la segona posició de la primera cursa i la victòria en la segona, va aconseguir poder obtenir la primera posició en la classificació final de la prova.