«Aquest campus no només pretén desenvolupar i perfeccionar els fonaments tècnics i tàctics del futbol, sinó que persegueix fomentar els valors positius que es desprenen de la pràctica esportiva; valors que vaig tenir molt presents en el terreny de joc i durant la meva lluita contra el càncer i que ara vull transmetre a tots els nens i nenes», diu Éric Abidal, que va ser lateral del Barça i actualment director esportiu, en la presentació del seu campus, que tindrà lloc aquest estiu entre Puig-reig i Navàs.

El Campus Fundació Éric Abidal, que té com a finalitat la promoció de la investigació oncològica i la condició de vida dels menors, organitza el seu campus de futbol base en dos torns, del 30 de juny al 5 de juliol i del 7 al 12 de juliol, destinat a nenes i nenes d'entre 6 i 14 anys. L'allotjament tindrà lloc a la Masia Cal Riera de Puig-reig i les sessions diàries, al camp de futbol la Devesa de Navàs. A cada nen se li entregarà l'equipació Nike oficial del campus.

Els preus van des dels 490 euros amb allotjament fins als 300 sense estada. Per a més informació es pot trucar al telefon 93 624 37 65.