Encara no hi ha el peix venut, ni per bé ni per malament. El Manresa té per davant dos partits que el poden portar a l'ascens directe a Tercera (si acaba primer), a la promoció (si queda segon) o a les portes de les dues privilegiades posicions, si és finalment tercer o, en el pitjor dels casos, quart.

Les combinacions encara són moltes. Hi ha tres equips, l'Andor-ra (61), el Manresa (60) i el Viladecans (59), separats només per dos punts, sense descuidar-se de l'Igualada, que està al darrere a cinc punts dels andorrans. Algunes coses són clares: l'Andorra depèn d'ell mateix per ser campió i el Manresa també per ser segon, però, com que en la darrera jornada hi ha un interessant Andorra-Viladecans, els manresans poden ser els grans beneficiats. Aquell dia, el Manresa jugarà amb el Lleida B, a fora.

Abans, demà, el Manresa rebrà (12 h) un Mollerussa perillós (és 5è). L'Andorra ho tindrà tot de cara a casa del cuer Balaguer (17 h), i el Viladecans visitarà un Borges que es juga el descens (17 h). Si el Manresa guanya i el Viladecans perd, els del Nou Estadi s'assegurarien, com a mínim, la promoció, a falta d'una jornada.

El tècnic del Manresa, Andreu Peralta, comenta que «ara ens queda rematar el treball de tot l'any. Hem de mirar de pensar només en nosaltres. no amb el que fan els altres. El Mollerussa segur que no ens ho posarà fàcil». El conjunt blanc-i-vermell tindrà les baixes de Cuello, per sanció, i de Manel Sala, que està lesionat.