La intensitat i l'ambició exhibides pels jugadors de Sebas Expósito a la semifinal del Top 4 de Quarta Catalana van ser insuficients per tal que els berguedans disputin avui la final que atorga el títol de campió de la categoria.

Les grades del pavelló berguedà es van omplir de gom a gom per donar suport als verd-i-vermells. El partit contra l'Handbol Cooperativa B de Sant Boi (30 a 31) es va caracteritzar per la igualtat fins al descans (16 a 15). L'equilibri es va mantenir fins a sis minuts pel final, quan els berguedans van assolir un avantatge de tres gols (26 a 23). Les exclusions amb què van ser sancionats els locals en l'últim tram, van propiciar un parcial d'1 a 5, però Joan Serarols va empatar en transformar un penal 30 segons abans del final (28 a 28). A la pròrroga, dues pèrdues de pilota van dictar sentència. L'Espanyol es va imposar al Salou a l'altra semifinal (19 a 17).