L'Iberostar Tenerife va lluitar fins al final, però no va poder der-rotar un Unicaja molt encertat en el llançament exterior (85-92). Amb aquesta derrota, el conjunt canari es complica les seves possibilitats d'accedir als play-off. En canvi, els malaguenys es van assegurar la cinquena posició, amb la qual cosa ja queda definida una de les eliminatòries pel títol, la que jugaran davant el València, amb factor pista en contra.

Els dos equips van mostrar una intensitat màxima des de l'inici, ja que eren conscients de la importància del duel. En el primer quart hi va haver molta igualtat, i els locals van agafar sis punts de marge al final, principalment per l'encert final de Bassas (21-15). A partir del segon període els jugadors dirigits per Luis Casimiro van començar a controlar el joc, i d'altra banda l'Iberostar va tenir menys encert en el llançament. Això va fer que els visitants recuperessin ràpidament el control de l'electrònic i assolissin una renda de vuit punts a la mitja part de l'enfrontament (35-43).

Tornant de vestidors, els homes de Txus Vidorreta van intentar-ho tot per remuntar, però es van trobar amb un adversari més sòlid i que va castigar amb duresa els errors que van cometre.

El tram final del matx va ser un voler i no poder per part dels locals, que van topar amb una gran versió del finlandès Sasu Salin, que va anotar quatre triples en els deu darrers minuts i que va ser vital per segellar la victòria del seu equip.