El Manresa ha fet aquest migdia un pas de gegant per, almenys, fer la promoció d'ascens a Tercera Divisió. L'equip d'Andreu Peralta s'ha imposat al Mollerussa (2-1) i a la tarda, el Viladecans, tercer classificat, no ha passat de l'empat a casa amb el Borges (2-2). El líder Andorra ha vençut, amb penes i treballs, al cuer Balaguer (0-1). Així les coses i quan només queda una jornada per disputar, els andorrans continuen al davant amb 64 punts, els manresans són segons amb 63 i el Viladecans és tercer amb 60. Un empat del Manresa al camp del Lleida B asseguraria la segona plaça per al conjunt blanc-i-vermell, independentment del que faci el Viladecans a casa de l'Andorra de Gabri. De totes formes, una victòria del Manresa obligaria als andorrans a vèncer per quedar campions.

Contra el Mollerussa, els d'Andreu Peralta no han trigat a obrir el marcar; quan encara no es portava un minut de joc, David Sánchez ha perforat per primera vegada la porteria de Joan Marc. Amb l'1 a 0, el Manresa s'ha fet enrere per conservar l'avantatge mentre el Mollerussa, amb un bon joc combinatiu, buscava la igualada. Aquesta ha arribat en el minut 21 quan Álvaro ha aprofitat un centre per la banda esquerra per superar amb un xut creuat al porter del Manresa Pol Busquets des del segon pal. Després de l'empat, els manresans han tornat a ser els dominadors, disposant de bones ocasions per superar de nou el porter visitant, molt encertat en diverses ocasions.

A la represa, el Manresa, necessitat de punts en la lluita per la part alta de la classificació, ha sortit més fort i aviat ha fet el 2 a 1. Ha estat una rematada llunyana de Sergi Soler que ha sorprès Joan Marc (min 49). De nou amb avantatge, els manresans han tornat a fer un futbol més controlat davant un Mollerussa que ha pres la iniciativa però sense massa opcions reals per marcar, llevat d'algunes accions dubtoses en què, els jugadors lleidatans han reclamat penals. Amb el Mollerussa abocat a la porteria rival, els manresans, en els últims minuts, han tingut algunes opcions per sentenciar, però el marcador ja no s'ha mogut.