Marc Márquez (Repsol Honda) va aconseguir una nova victòria al Mundial de MotoGP, aquest cop al circuit de Le Mans davant dels italians Andrea Dovizioso i Danilo Petrucci, pilots oficials de Ducati. El diumenge va ser rodó per a la família Márquez, ja que Àlex es va imposa en la cursa de Moto2 i és quart al Mundial.

Marc Márquez es consolida en el primer lloc a MotoGP, tot i que la diferència amb Dovizioso, en el segon lloc, és encara curta, de tan sols 8 punts. El triomf assolit en el circuit de Le Mans és el tres-cents en la categoria reina d'Honda, i Márquez, amb 47, ha igualat els registres del seu company dins de l'equip japonès, Jorge Lorenzo, el qual ahir només va poder entrar en l'onzè lloc. Pitjor li va anar a Maverick Viñales (Yamaha), que va quedar fora de cursa en ser embestit per Bagnaia (Ducati).

Al podi, amb Marc Márquez, els van pujar els italians Dovizioso i Petrucci, de Ducati. En quart lloc es va situar l'australià Jack Miller, cinquè va ser Valentino Rossi, i Àlex Rins, desè.