El Movistar Estudiantes va aconseguir la permanència matemàtica a la Lliga Endesa després de vèncer el Monbus Obradoiro per 83-80, en un partit en què Alessandro Gentile (27 punts) va ser fundamental, igual que Darío Brizuela, que va anotar els nou punts finals del seu equip. Per la seva banda, els gallecs encara tenen possibilitats de perdre la categoria.

Els madrilenys van començar molt motivats, conscients de la importància del que estava en joc. Això es va reflectir en el 24-13 amb el qual va acabar el primer quart. En el segon, l'Obradoiro va trobar l'encert en el llançament i van arribar al descans amb només tres punts de desavantatge (42-39). A la represa, els locals van sortir amb energies renovades, però els visitants van lluitar fins al final i no van claudicar fins a l'últim minut, després d'un triple de Brizuela.