El Catalana Occident cadet va debutar de la millor manera en el campionat estatal, en guanyar de 33 punts el Baskonia (89-56) i oferint una molt bona imatge. Tots els integrants manresans van estar a un bon nivell i la victòria va ser, més que mai, de tot l'equip. Van saber vèncer els nervis inicials per, a través d'un alt grau d'encert en el tir, agafar els primeres aventatges respecte d'un Baskonia que es va mostrar errat en la passada, gràcies a l'alt nivell defensiu català. Els jugadors es van retirar cap als vestidors amb els bagencs 19 punts per sobre (52-33), un avantatge clar però no suficient.

A la represa, el Baskonia va sortir amb aspiracions de remuntar el matx i en un bon inici va disminuir la diferència, però no n'hi va haver prou, ja que el Bàsquet Manresa va tornar agafar les regnes del partit, a través del domini del rebot i del bon nivell defensiu. L'aventatge va tornar a ser de 20 punts i només va fer que augmentar fins a la botzina final (89-56). Avui, a les 19.30 h, els manresans s'enfrontaran al Betis, que va guanyar el seu partit contra el Valladolid (51-64).

Díaz-Guerra i Farrés s'estrenen

Les anoienques Carlota Díaz-Guerra, anotadora de set punts, i Agar Farres, integrants del Basket Almeda, van debutar amb triomf, per tres punts, contra el Valladolid (58-61), en el campionat d'Espa-nya cadet que s'està disputant a València. Avui, a les 9.30 h, s'enfrontaran al Gernika, conjunt que va perdre contra l'Estudiantes (54-68), l'altre integrant del grup.