El lateral portuguès Nelsol Semedo ha rebut l'alta després de passar una nit en observació en un hospital de Bilbao i ha tornat a Barcelona, segons ha informat l'entitat blaugrana. El migcampista brasiler Arthur Melo s'ha entrenat aquest dilluns amb els seus companys a la Ciutat Esportiva del Barcelona, accelerant la seva recuperació per a la final de la Copa del Rei que es disputarà aquest dissabte.

"Semedo ha superat satisfactòriament les proves realitzades per la contusió cranial i ha rebut l'alta hospitalària", assenyalada el comunicat blaugrana, que apunta que l'entitat valorarà el retorn del jugador als entrenaments, a causa de que el FC Barcelona prepararà aquesta setmana la final de la Copa del Rei de dissabte que ve a Sevilla contra el València.

Semedo va participar ahir diumenge a Ipurúa en l'últim partit de Lliga del Barcelona, en el que va signar un empat (2-2) contra l'Eibar. El jugador va abandonar el camp després d'un xoc amb la cap amb el local Sergi Enrich.

El jugador brasiler Arthur ja va ser baixa per al partit d'ahir diumenge a Ipurua contra l'Eibar (2-2), amb el qual es va tancar la Lliga, però el Barça encara ha de jugar la final de Copa aquest dissabte a Sevilla contra el València.A més del lesionat Arthur, segueixen de baixa Ter Stegen, Coutinho, Luis Suárez, Ousmane Dembélé, Rafinha i Prince.

A la sessió d'avui, el Barcelona informa que el preparador Ernesto Valverde ha comptat amb els següents jugadors del filial: Iñaki Peña, Wague, Monchu, Riqui Puig, Carles Pérez i Abel Ruiz (del Barcelona B), i Tenas (juvenil A).