El Catalana Occident Manresa cadet va protagonitzar una gran remuntada i va derrotar el Betis Energia Plus (86-85) a la pròrroga. Era el segon partit del campionat d'Espanya que es juga a Huelva, en el qual els nois de Jordi Serra van debutar, diumenge, amb una victòria clara (89-56) enfront del Baskonia. Aquest parell de triomfs els assegura el primer lloc del grup, passi el que passi avui davant del Valladolid.

Ahir, els manresans van anar per sota en el marcador durant molta estona. Quan faltaven set minuts perdien per 59-70, però la reacció final la va culminar un tir de Toni Naspler que va forçar el temps afegit (81-81). La pròrroga la va decidir una cistella bagenca de Bernat Farell (86-85), i el Betis va errar després dos tirs. Van jugar i van anotar pel Manresa: Aguera (11), Piñeyro (2), Fernández, Lozano (9), Farell (10), Medina (11), Naspler (25), Gutiérrez (10), Arco (6), Saló (2) i Magem.

L'infantil, a la final a 4 catalana

El Catalana Occident infantil de Preferent s'ha classificat per jugar la fase final. Els nois de Sergi Huerta van vèncer en la darrera jornada a la pista del Torrot Maresme (63-65), amb una cistella anotada en l'últim segon. En la semifinal de la final a quatre el rival serà el Joventut.