El pilot santvicentí Ramon Basomba ha participat en la 90a edició de la North West 200, a Irlanda del Nort, una de les anomenades majors dins del món de les road races (proves en circuits urbans). El TT de l'Illa de Man, l'Ulster Grand Prix i el Gran Premi de Macao, a la Xina, són les altres curses considerades més importants dins d'aquesta espectacular especialitat de curses de motos.

El santvicentí Basomba va finalitzar en la 32a posició de la primera cursa després de dues sessions entrenaments complicades. Una vegada en cursa, i després d'una mala sortida, va quedar en el grup de la cua i li va tocar lluitar per obtenir la millor classificació possible, l'esmentat 32è lloc.

La segona cursa de la North West 200 va haver-se de disputar en condicions de pluja intensa i Basomba, juntament amb la meitat dels pilots de la graella, va optar per no participar-hi.