L'equip infantil del Catalana Occident Manresa prendrà part, aquest cap de setmana, en la final a quatre del campionat de Catalunya en categoria preferent, que es durà a terme a Palau-solità i Plegamans. A més dels bagencs hi seran presents les formacions dels altres dos conjunts de la Lliga Endesa, el Joventut de Badalona i el Barça Lassa, a més del Coalci-Sant Josep badaloní.

El conjunt manresà, que va aconseguir el darrer bitllet en guanyar per la mínima el Torrot Maresme 3V 2005, s'enfrontarà a les semifinals al Joventut, que va finalitzar primer amb un balanç de 13 victòries i una sola derrota, en un matx que s'iniciarà aquest matí (10.30 h). L'altra semifinal, que es posarà en marxa a les 12.30 h, la disputaran el subcampió de la lliga regular amb 12 partits guanyats, el Barça, amb el que va obtenir la tercera plaça amb 8 victòries, el Sant Josep.

Demà a les 10.30 hores serà el torn del duel pel tercer i quart llocs, que, a diferència d'altres finals a quatre, en aquesta té molta importància, igual o fins i tot més que el partit pel títol. I és que el guanyador d'aquest matx obtindrà l'últim bitllet per accedir al campionat d'Espanya de la categoria, que enguany se celebrarà del diumenge 9 al dissabte 15 de juny a Galícia. La final se celebrarà a les 12.30 hores al pavelló Maria Víctor i es podrà veure en directe via streaming al canal de YouTube de la Federació Catalana de Basquetbol.

L'infantil del Catalana Occident és format pels jugadors Jan Cur-rius, Paul Ater Bol, Biel Font, Lluís Soler, Pol Viladrich, Roger Garcia, Oriol Morros, Marc Espinal, Martí Ros i Cherinet Saavedra. Els entrenadors de l'equip són Sergi Huerta i Diego Ramírez.

Navarcles, seu d'una fase final

D'altra banda, Navarcles serà l'escenari, demà, de la fase final en categoria júnior masculí nivell A. Hi podran ser La Mercè de Martorell i el Catalana Occident Manresa Vermell, si en l'eliminatòria prèvia derroten, avui a les seves pistes, el Lluïsos de Gràcia i el Vilassar de Dalt respectivament. A Navarcles, les semifinals es posaran en marxa a les 10 i a les 12 h, mentre que la final serà a les 18 h.