El britànic Lewis Hamilton (Mercedes) reforçar el seu lideratge en el Campionat del Món de Fórmula en guanyar aquest diumenge des de la 'pole' al Gran Premi de Mònaco.

Per tercera vegada en la seva carrera, després dels seus anteriors triomfs en 2008 i 2016, Lewis Hamilton va sortir campió del Principat.

Aquest diumenge va batre l'alemany Sebastian Vettel (Ferrari) i el finlandès Valtteri Bottas (Mercedes), segon i tercer, respectivament, després de la penalització de 5 segons que va relegar l'holandès Max Verstappen (Red Bull) a la quarta plaça.

Per primer cop aquesta temporada, Mercedes no va poder situar els seus dos pilots en les dues primeres places.

Vettel va trencar el duopoli de les fletxes platejades en situar-se en la segona posició, gràcies a la sanció de 5 segons que va rebre Verstappen després colpejar a Bottas.

El francès Pierre Gasly (Red Bull) va ser cinquè i l'espanyol Carlos Sainz (McLaren) va aconseguir un meritori sisè lloc.

El rus Daniil Kvyat (Toro Rosso), el tailandès Alexander Albon (Toro Rosso), l'australià Daniel Ricciardo (Renault) i el francès Romain Grosjean (Haas) van completar el top-10.

Per la seva banda, el monegasc Charles Leclerc (Ferrari) va patir l'únic abandonament.