L'Igualada Rigat va remuntar un 2-0 en contra a la pista del Sant Cugat i va sumar tres punts gràcies a l'actuació dels seus joves jugadors, que van monopolitzar les anotacions d'ahir. Jordi Méndez, amb un hat-trick, va ser el més destacat d'un duel que va finalitzar amb el descens matemàtic del Sant Cugat a la categoria inferior quan encara falta una jornada per al final de la lliga.

El conjunt anoienc, que tornava a tenir la baixa del seu capità, Ton Baliu, va començar malament el partit i al minut 3 ja perdia, després d'una acció d'habilitat de Jordi Gabarra per darrere de la porteria d'Elagi Deitg. El duel es va descontrolar i en va sortir gua-nyador l'equip vallesà, que va anotar el segon en un xut de Yepes que va desviar Gelabert.

Aleshores, però, va arribar la reacció sota el guiatge dels joves. Ferran López va demanar temps mort i va introduir a la pista els júniors Bernat Yepes i Gerard Riba. El primer va reduir la distància en aprofitar una acció del gran protagonista del partit, Jordi Méndez. El golejador faria el segon abans del descans i, després que Riba marqués el tercer i avancés l'Igualada, va deixar el partit gairebé sentenciat amb el quart. Yepes va donar les últimes esperances a l'equip de casa, però novament Méndez va aparèixer al darrer minut per sentenciar el partit.