El Cornellà va derrotar ahir la Ponferradina (2-1) i haurà de defensar aquest resultat al Toralín en la tornada de la primera eliminatòria d'ascens a la Lliga 123. Sielva va avançar l'equip del Bierzo, però Pep Caballé i Agus Medina, aquest a l'últim minut, van capgirar el marcador. En els altres partits de la promoció d'ascens, en l'eliminatòria de campions, Racing-At. Balears (0-0) i Fuenlabrada-Recreativo (3-0). En els altres partits, At. Madrid B-Mirandés (0-0), Barakaldo-Hèrcules (1-1) i Vila-real B-Melilla (0-2).

El Granada, encara no

A la Lliga 123, el Granada va perdre la primera oportunitat de pujar a la Lliga Santander després d'empatar amb el Cadis (1-1). Ha de sumar dos punts en els dos partits que falten per tal que l'Albacete no el pugui superar. Pel que fa al Nàstic de Tarragona, ja descendit, va empatar (3-3) contra l'Elx. Un autogol i dos gols d'Uche van igualar un 0-3 en sis minuts.