El Manresa jugarà el partit d'anada de la promoció d'ascens a Tercera Divisió, aquest proper cap de setmana (molt possiblement diumenge a les 12 h) al municipal de Riudarenes. Això segons el sorteig que va tenir lloc ahir als locals de la Federació Catalana de futbol. Els manresans, tot i que oficialment cap estament federatiu encara no s'ha pronunciat, tenen coll avall que el conjunt gironí no pot pujar a Tercera Divisió a causa del descens del Peralada a aquesta categoria, i tenint en compte que aquest club també és filial del Girona.

El Girona C ha estat segon classificat del grup 1 amb 68 punts, dos menys que el campió Vilassar. Té a les seves files el bagenc Miqui Poveda, exjugador del Manresa. Es dona el cas que aquest jugador l'any passat també va disputar la promoció d'ascens a Tercera Divisió, amb el Martinenc contra el Manresa.

El Vilassar-Andorra, a Manresa

Ahir també es va confirmar que el partit entre els campions de la Primera Catalana, entre el Vilassar (grup 1) i l'Andorra (grup 2), serà aquest proper dissabte, al terreny de joc del Nou Estadi del Congost. El partit per decidir aquest títol honorífic començarà a les sis.