El Gironella es va desfer amb una enorme facilitat d'un Castell-bell que es va presentar al municipal de Gironella amb nou jugadors de camp, un dels quals era porter. D'altra banda, el conjunt entrenat per Xavi Díaz va poder gaudir i celebrar amb la seva afició l'ascens obtingut la darrera jornada. Els gironellencs, conscients de la feblesa dels visitants, van sortir amb ganes de resoldre el matx ben aviat i abans d'arribar-se al minut 20 ja guanyaven per un clar 2 a 0, gràcies a les dianes de Maza i Yuti, la d'aquest últim amb un gran xut creuat des de fora l'àrea. A més, els visitants van topar amb un altre contratemps a la primera part, amb la lesió d'un jugador, de manera que van haver de finalitzar el partit amb vuit jugadors de camp. A la represa, els locals van sentenciar el matx amb gols de Ragués, Uribe, Castaño i el màxim realitzador de l'equip, Èric Santmartí.