El Joanenc B va concluir ahir diumenge la seva participació a la Copa Catalunya. El Pradenc, que venia de guanyar el Castellnou en la primera fase, va ser el botxí aquesta vegada dels de Sant Joan de Vilatorrada. Aquests van fer gala de ser un equip molt sòlid defensivament i pràcticament no van concedir ocasions al rival.

Al minut 1, després d'un error defensiu de la parella de centrals del Joanenc B, va arribar el gol. El cas és que, tot i disputar la Quarta Catalana aquest any, es va notar que venia de Tercera la temporada anterior. El 0-2 amb el qual es plantaven 20 minuts abans de la fi va desesperar un Joanenc descontent, a més, amb l'àrbitre. Tanmateix, el definitiu 1-2 dels locals va arribar amb un clar fora de joc que l'àrbitre no va precisar.