El mallorquíl Rafael Nadal va guanyar ahir a la primera ronda de Roland Garros enfront de l'alemany Yannick Hanfmann en un partit que va ser de tràmit per al de Manacor (6-2, 6-1, 6-3).

L'onze vegades guanyador de Roland Garros va patir un petit ensurt a la meitat del primer set, quan va relliscar i va caure al terra amb la cama cap enrere, però sense cap problema que fes perillar la seva continuïtat en el partit i va acabar guanyant amb facilitat el número 180 del món al rànquing ATP. Un altre dels grans candidats al títol, Novak Djokovic, va passar la primera ronda amb comoditat en vèncer per 6-4, 6-2 i 6-2 el polonès Hubert Hurkacz.

Nadal tornarà a jugar, aquest dimecres, davant un altre tennista alemany, Yannick Maden. En la primera ronda, Maden va assolir la victòria en tres sets enfront del jugador belga Kimmer Coppejans (7-6, 7-5 i 6-3). Maden és a hores d'ara el número 114 del món i el de demà serà el cinquè partit que jugui en les seves participacions al torneig de Roland Garros.